Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (2024)

Poelslaan 2a 4102 KN Culemborg

  • Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (1)
  • Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (2)
  • Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (3)
  • Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (4)
  • Basisonderwijs
  • Protestants-christelijk
  • 334 leerlingen
  • Download de Schoolgids

In het kort

Toelichting van de school

Fijn dat u een kijkje neemt op het schoolvenster van de Koning Willem-Alexanderschool.De KWA is een school waar kinderen met veel plezier naar toe gaan. Een goede open sfeer vinden we belangrijk. Bekwaamheid, vertrouwen en respect zijn dan ook onze sleutelwoorden Enkele kernmerken van onze school van onze school:

  • LEVEL leren
  • Uitstekende leerlingenzorg
  • Structuur
  • Actief meedenken en meedoen
  • Bevorderen van zelfstandigheid
  • Rekening houden met diversiteit
  • Vieringen
  • Taalrijk
  • Engels vanaf groep 1
  • Mogelijkheden voor Frans in groepen 7 en 8
  • deelname aan Plusklas CPOB en Eurekaklas KWC

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van onze school. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school.We geven u betrouwbare en genuanceerde informatie over onze schoolprestaties.

Missie en visie

  • Wat is de missie en visie van deze school?

    Onze missie.

    De leerlingen -vanuit een veilige en uitdagende schoolomgeving- de stevige basis meegeven die ze nodig hebben om hun eigen leven vorm te geven. We streven er op onze school naar de leerlingen optimaal te begeleiden op hun eigen ontwikkelingsniveau. Hiermee willen we bereiken dat leerlingen met succes op een passend niveau in het voortgezet onderwijs kunnen instromen. Ons doel is hen goed voor te bereiden, opdat zij alle kansen krijgen om gelukkig te kunnen zijn in de toekomst.

    Wat leren we?

    Om onze missie te volbrengen is het belangrijk dat onze leerlingen een stevig fundament hebben om op te kunnen bouwen. We besteden veel aandacht aan de basisvaardigheden. Daarnaast is het belangrijk voor leerlingen om de wereld om hen heen betekenis te geven en hen daar de handvatten voor aan te rijken. Dit doen we aan de hand van de Kanjertraining, waarbij leerlingen leren om verschillende situaties op een Kanjer manier op te lossen. Onze methode IPC geeft betekenis aan de wereld aan de hand van rijke actuele thema's. Levensbeschouwelijke Burgerschapsvorming loopt als rode draad door onze school, waarbij naast de Christelijke Identiteit ruimte is voor alle geloven. Respect en begrip voor elkaar staat daarin voorop.

    Hoe leren we?

    Aan de hand van moderne methodes, aansluitend bij de belevingswereld van onze leerlingen, geven wij onze lessen vorm. Daarbij vinden wij leren van elkaar belangrijk. Lessen zijn interactief, er is ruimte voor samenwerking en het zelfstandig werken wordt bevorderd. We leren op papier, maar ook met behulp van moderne technieken. Om leerlingen voor te bereiden op de digitale wereld, worden de 21th Century Skills ingezet. Denk hierbij aan het gebruik van Chromebooks en omgang met social media. Om tot leren te komen, is vertrouwen en je prettig voelen in school belangrijk. Daarom bouwen we altijd eerst aan een goede relatie met onze leerlingen en leerlingen onderling. Dit gebeurt onder andere aan de hand van onze Kanjerlessen. Vanuit vertrouwen en verbinding komen leerlingen tot leren. Wij vinden het belangrijk om iedere leerling in zijn of haar kracht te zetten. Daarom bekijken we leerlingen als individu en kijken van daaruit welk niveau passend is. We hebben hoge verwachtingen voor iedere leerling, om zo het beste uit de leerling te halen. Ons level-leren systeem sluit hier mooi bij aan. Daarnaast is het belangrijk dat leerlingen vaardigheden beschikken om tot leren te komen. Dit worden de executieve functies genoemd. Executieve functies zijn regelfuncties van de hersenen die het mogelijk maken om je gedrag en je leren te sturen. Het gaat bijvoorbeeld over het vermogen om te organiseren, je te kunnen concentreren of om je gevoelens en gedrag te reguleren. Sommige leerlingen ontwikkelen deze vaardigheden vanzelf, anderen hebben hierbij ondersteuning nodig. Op de KWA wordt in alle groepen aandacht besteed aan het aanleren van deze executieve functies. Er wordt gebruik gemaakt van de Bootmetafoor. De komende jaren zal dit nog verder worden doorontwikkeld. In groep 8 is er extra ondersteuning op deze vaardigheden door een specialist. Deze ondersteuning is gericht op de voorbereiding richting het Voortgezet Onderwijs.

    Van wie leren we?

    Onze leerlingen leren van en met elkaar. Het team van de KWA doet dit ook. Daarin komen de hoge verwachtingen die wij bij onze leerlingen hebben ook terug bij ons team. Samen halen we het beste in elkaar naar boven. Binnen het team hebben een aantal collega's zich gespecialiseerd in een vak of thema. We weten elkaar te vinden en kunnen zo de kwaliteit van ons onderwijs hoog houden. Wanneer de expertise niet binnen ons team is, halen wij externe collega's of organisaties binnen onze school, om zo onze vaardigheid en kennis op peil te houden. Daarnaast kunnen teamleden zich verder ontwikkelen aan de hand van cursussen en opleidingen.

    Met wie leren we?

    Leren doe je nooit alleen. Externe partijen worden betrokken in ons onderwijsaanbod. Denk hierbij aan gastlessen of uitjes buiten de school. Ouders zijn belangrijke partners binnen onze school. Samen onze kinderen voorbereiden op de toekomst is ons motto! In 2018 is er in Culemborg-Oost een samenwerking gestart tussen de KWA, de Kaardebol en Kentalis. Door deze samenwerking is de zorg voor kinderen met een TOS nog beter afgestemd. Kentalis zorgt ervoor dat de leerkrachten kinderen met TOS beter kunnen helpen, waardoor de kinderen met TOS makkelijker kunnen leren en werken op school. Het is voor ons belangrijk dat deze leerlingen goed kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en kunnen meedoen in de klas met hun klasgenoten. De samenwerking Taalrijk is inmiddels uitgebreid tot een samenwerking tussen de KWA, de Kaardebol, Kentalis, kinderopvang Dichtbij en Logopedie Culemborg. Deze samenwerking heeft als doel dat er vanuit school/peuterspeelzaal/logopedie en thuis op dezelfde wijze wordt gewerkt en gesproken met het kind met TOS, waardoor het kind beter kan leren en zich begrepen voelt. Doordat Kentalis de leerkrachten/leidsters bijschoolt en de kennis rondom TOS uitbreidt, kunnen leerkrachten/leidsters/ambulant begeleider en logopedisten goed samenwerken om het kind in de communicatie te helpen. Juist die afstemming is belangrijk, waardoor het kind zich beter kan ontwikkelen. Een mooie samenwerking op de Brede school Culemborg-Oost.

    Waar leren we?

    We leren allereerst in ons uitgebreide brede schoolgebouw, wat mooie kansen biedt. We bevorderen leesonderwijs door de schoolbibliotheek in onze centrale hal. Er zijn korte lijntjes met externe partners die onze school weten te vinden. De sporthal voor ons bewegingsonderwijs bevindt zich op loopafstand, waardoor zoveel mogelijk onderwijstijd benut blijft. De school heeft een fijne ligging, wat veel mogelijkheden biedt voor leren buiten de school aan de hand van uitstapjes of bewegen.

  • Op welke manier geeft deze school invulling aan de identiteit?

    De KWA is een open christelijke school. Kinderen van ouders/verzorgers die onze levensbeschouwelijke identiteit respecteren zijn van harte welkom op de KWA. Begrip voor verschillende opvattingen binnen de christelijke traditie en een respectvolle houding ten opzichte van andere godsdiensten zijn voor ons heel belangrijk.

    Er wordt aandacht geschonken aan:

    · verantwoordelijkheid, solidariteit, gerechtigheid;

    · kwetsbaarheid en geborgenheid;

    · vrijheid en uitdaging;

    · verdraagzaamheid en gemeenschapszin;

    · zorg en aandacht voor elkaar.

    Samen met de openbare basisschool de Kaardebol, 't Praathuis, de kinderopvang en de voor-/naschoolse opvang Dichtbij zitten wij in het gebouw Brede School Culemborg Oost.

Kenmerken van de school

  • Openheid en veiligheid
  • Innerlijke betrokkenheid
  • Benutten van talenten
  • Samenwerken en zelfstandigheid
  • Creativiteit in denken en doen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De school kan gezien worden als Nederland in het klein, we verwelkomen leerlingen uit allerlei windstreken.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
334
Landelijk gemiddelde
214

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

  • Alles wat je wilt weten over de opvang:

    Hoe wordt opvang geregeld?

    Opvang voor schooltijd
    • In samenwerking met SKPC
    Tussenschoolse opvang
    • Er is geen opvang
    Opvang na schooltijd

    Waar vindt de opvang plaats?

    Opvang voor schooltijd
    In het schoolgebouw
    Tussenschoolse opvang
    Er is geen opvang
    Opvang na schooltijd
    In het schoolgebouw

    Zijn er kosten voor de ouders?

    Opvang voor schooltijd
    Ja
    Tussenschoolse opvang
    Er is geen opvang
    Opvang na schooltijd
    Ja
  • Wanneer zijn de vrije dagen en schoolvakanties?

    VanTot en met
    Herfstvakantie14-10-202322-10-2023
    Kerstvakantie23-12-202307-01-2024
    Voorjaarsvakantie17-02-202425-02-2024
    Meivakantie27-04-202412-05-2024
    Zomervakantie13-07-202425-08-2024
    Toelichting van de school
    Op de vrijdag voor de kerstvakantie en de vrijdag voor de zomervakantie zijn de kinderen om 12.00 uur uit.
  • Is er opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties?

    Ja

    Toelichting

    Kinderopvang Dichtbij zorgt ook in ons gebouw tijdens vakanties en studiedagen voor opvang.

    BSO van Dichtbij kinderopvang.

    Wij bieden jouw kind een veilige, liefdevolle plek waar hij/zij uit school met veel plezier naartoe gaat en zich verder kan ontwikkelen.

    Volop activiteiten

    Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen of de natuur ingaan: bij onze BSO hoeft je kind zich niet t e vervelen! Met ruim 30 BSO’s in de gemeenten Vijfheerenlanden, Asperen, Culemborg en Tiel is er altijd een BSO dichtbij. De activiteiten bij onze BSO sluiten altijd aan op de leeftijd en interesse. Er zijn vaak aparte groepen voor 4-7 jaar en 7-12 jaar. De jongsten vinden het prettig om in een vertrouwde omgeving te spelen, in of dicht bij school. Oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging, bijvoorbeeld op onze sport-BSO’s of de kinderboerderij. Ook bij BSO's waar we kinderen in één groep opvangen, bieden we verschillende activiteiten aan. Onze medewerkers halen je kind veilig op bij school. Om sommige locaties bieden wij ook voorschoolse opvang aan. Kijk hiervoor op dichtbijkinderopvang.nl bij de locatie.

    Uiteraard kunnen ouders hun kinderen ook bij andere opvangorganisaties aanmelden.

Weergave Schooltijden en opvang

Welk rooster hanteert deze school?

Vijf gelijke dagen model

vijf identieke schooldagen zonder vrije middag

Opmerkingen bij het rooster
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Handige informatie

  • Op welke manier worden ouders betrokken bij deze school?

    Ouderbetrokkenheid vinden wij heel belangrijk. Kinderen zijn een groot deel van de dag bij ons op school en ouders en leerkrachten werken zo samen aan de opvoeding van een kind. Wij werken voortdurend met ouders samen om het leren en een gezonde ontwikkeling van kinderen te ondersteunen, zowel thuis als op school. Wij doen dit simpelweg omdat een kind verder komt en zich dan beter voelt.

    Waarden die wij als school uitdragen zijn onder andere:

    • Samenwerken;
    • bekwaamheid; o.a. benutten van talent
    • creativiteit in denken en handelen
    • integriteit; o.a. openheid, eerlijkheid, veiligheid
    • verantwoordelijkheid; o.a. moreel besef
    • innerlijke betrokkenheid; o.a. boeiend onderwijs
  • Op welke manier informeert deze school de ouders?

    Alle ouders ontvangen een inlog via hun mail om deel te nemen aan Social School. Een gesloten digitaal platform waar leerkrachten en directeur alle berichten op plaatsen. Ouders kunnen hiervoor een app installeren op hun telefoon. Daarnaast krijgen ouders iedere maand een maandbrief waarin algemene school-brede nieuwtjes en informatie wordt gedeeld voor de komende maand.

    Daarnaast vinden ieder schooljaar de volgende gesprekken/bijeenkomsten plaats:

    • Intakegesprek bij de start in groep 1
    • Informatieavond (voor de groepen 3 en 8)
    • Kennismakingsgesprek in het begin van het schooljaar
    • Oudergesprekken (in november)
    • Rapportgesprekken (in februari en juli)

    Zijn er zorgen of heeft een ouder behoefte aan een gesprek met de leerkracht en of de interne begeleider dan is het altijd mogelijk om tussentijds een gesprek te hebben.

  • Hoe kunnen ouders meedenken en -praten over het beleid?

    Ouders praten mee via:

    • communicatie werkgroep
    • De MR is te bereiken via: mr.kwa@cpob.nl
    • Medezeggenschapsraad
  • Wat is de klachtenregeling?

    Wanneer de gesprekken met de leerkracht niet voldoende voor u is dan kunt u in gesprek gaan met de directeur of interne begeleider.

    Het is niet alleen wettelijk verplicht, maar CPOB vindt het ook belangrijk dat ouders, leerlingen en medewerkers de gelegenheid wordt geboden hun klachten over de gang van zaken op school op een goede manier kwijt te kunnen. 'Een klacht is een gratis advies' zei eens een CPOB-directeur en zo is het feitelijk ook. Afhankelijk van de situatie zijn contactpersonen per school, onafhankelijke vertrouwenspersonen en de landelijke klachtencommissie beschikbaar om ervoor te zorgen dat klachten serieus behandeld en afgewikkeld worden. Uiteraard is het van belang allereerst in gesprek met de directbetrokkene(n) een klacht te bespreken en zo mogelijk te voorkomen. Als dat niet mogelijk is of niet lukt dan geven de 'regeling hoe om te gaan met klachten binnen CPOB' en de 'klachtenregeling PO en VO' inzicht in de gang van zaken. Beide regelingen zijn te vinden op de website van CPOB, www.cpob.nl (onder tabblad ouders). De vertrouwenspersoon voor onze school is Margot Steenhoek.

    Privacy

    Het maken van foto’s en video’s in de school is alleen toegestaan na toestemming van de leerkrachten/of schoolleiding, waarbij de volgende specifieke afspraken gelden:

    • Wees terughoudend met het maken van foto’s en video’s.
    • Maak foto’s en video’s alleen voor eigen gebruik.
    • Zet geen foto’s en video’s op publiekelijk toegankelijke websites of social media.
    • Maak overzichtsfoto’s, waar individuele kinderen niet of nauwelijks te herkennen zijn.
    • Maak een close-up alleen van je eigen kind.
    • Maak geen foto’s van kinderen waar je eigen kind niet op staat.

    Social media, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de school

    Voor alle gebruikers (medewerkers, leerlingen en ouders/verzorgers)

    1.Het is medewerkers en leerlingen niet toegestaan om tijdens de lessen actief te zijn op social media, tenzij door de schoolleiding respectievelijk leraren hiervoor vooraf toestemming is gegeven.

    2.Het is betrokkenen toegestaan om kennis en informatie over school en de leden van de school te delen, mits het geen persoonsgegevens betreft en andere betrokkenen niet schaadt.

    3.De betrokkene is persoonlijk verantwoordelijk voor de inhoud die hij publiceert op de social media.

    4.Elke betrokkene dient zich ervan bewust te zijn dat de gepubliceerde teksten en uitlatingen voor onbepaalde tijd openbaar zullen zijn, ook na verwijdering van het bericht.

    5.De school vraagt aantoonbaar schriftelijke toestemming aan medewerkers en ouders om foto-, film-en geluidsopnamen van aan school gerelateerde situaties, waarop zij zijn afgebeeld, op de school-en/of persoonlijke social media te zetten.

    6.Het is medewerkers niet toegestaan om met een privéaccount ‘vrienden’ te worden van leerlingen en ouders op social media.

    7.Alle betrokkenen nemen de reguliere fatsoensnormen tegenover betrokkenen in de school in acht. Als fatsoensnormen worden overschreden (bijvoorbeeld: hacken van een account, pesten, kwetsen, stalken, bedreigen, radicalisering, zwartmaken of anderszins beschadigen) dan neemt de school passende maatregelen

  • Bij welke activiteiten werkt de school samen met ouders?

    Bij welke activiteiten op uw school worden ouders ingezet?

    Op de KWA nodigen we ouders regelmatig uit om ons te helpen of samen met de kinderen activiteiten te doen. Deze activiteiten kunnen zijn:

    • In de groepen 1 en 2 zijn ouders van harte welkom om op de vrijdagmorgen spelletjes te doen met de kinderen. Dit kunnen gezelschapsspelletjes zijn maar ook ontwikkelingsspelletjes worden gespeeld. Bij andere activiteiten in de kleutergroepen worden incidenteel ouders gevraagd.
    • Hulp bij uitjes, dit wordt altijd via Social Schools gevraagd.
    • In de groepen 3 t/m 8 helpen ouders de kinderen om een aantal keren per jaar de wijk schoon te maken.
    • IPC lessen, openingen en afsluitingen.

    Daarnaast hebben we een enthousiaste ouderraad die ons helpt met heel veel activiteiten.

  • Wat is de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage?

    €47,50

    Wat wordt met dat geld gedaan?

    • Kerst
    • Schoolreis
    • Sinterklaas
    • pasen,
    • schoolevenementen
    • schoolontbijt, ouderavonden

    Zijn er overige vrijwillige schoolkosten?

    Nee

    Extra informatie over ouderbijdrage

    Uw bijdrage in de kosten van verschillende activiteiten is vrijwillig. Betaling/niet betaling heeft geen gevolgen voor het al dan niet toelaten tot de school. Wanneer iedereen bijdraagt in de kosten van de hierboven genoemde activiteiten is de ouderraad in staat om die uit te voeren. Wij stellen het op prijs als u aan het begin van het nieuwe schooljaar de ouderbijdrage betaalt aan de ouderraad.

    Ieder schooljaar ontvangt u van ons een mail met betalingsverzoek. Van 47.50 per kind, 20,- voor activiteiten en 27,50 voor schoolreis. Voor het schoolkamp in groep 8 wordt een hogere bijdrage gevraagd.

  • Hoe melden ouders hun kind ziek of afwezig?

    Over schoolverzuim

    Scholen zijn verplicht ongeoorloofd schoolverzuim te melden bij de leerplichtambtenaar. Soms kan het zijn dat een leerling niet naar school kan gaan en er sprake is van geoorloofd schoolverzuim. Op de website van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl) staat uitgelegd hoe en wanneer er sprake is van geoorloofd verzuim.

    Voorwaarden voor geoorloofd schoolverzuim
    • bij ziekte moet de directeur dit op tijd horen;
    • bij een verplichting vanuit een geloofsovertuiging moet de ouder/voogd de directeur van tevoren informeren;
    • voor afwezigheid wegens een huwelijk of uitvaart moet de directeur vooraf toestemming geven.

    Is het niet mogelijk op vakantie te gaan tijdens de schoolvakanties? Dan kunt u bij de schoolleiding toestemming vragen voor schoolverlof buiten de schoolvakanties.

    Hoe melden ouders hun kind ziek?

    U kunt via de Social Schools app uw kind ziek melden. Dit gaat via absenten. De leerkracht ontvangt dan een bericht met de afmelding.

    Hoe vragen ouders verlof aan voor hun kind?

    U kunt bij de directeur een verlofformulier vragen of op de website het formulier downloaden
  • AVG

    Zie bijlage

Waar wonen de leerlingen van deze school?

In welk postcodegebied wonen de leerlingen van deze school?

PostcodegebiedAantal leerlingenPercentage
410227281,4%
41013610,8%
4105164,8%
4103<5
4104<5
4106<5
4107<5
4112<5
4205<5

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

  • Schoolveiligheidsplan
  • Anti-pestprotocol
  • Meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld
  • ArtikelschoolgidsBO2023 (docx)
  • Welk anti-pestprogramma wordt gebruikt?

    Op de KWA werken we al jaren met het programma van de "Kanjertraining"

    De Kanjertraining bestaat uiteen serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief). De Kanjertraining is een volwaardige methode voor het basis- en voortgezet onderwijs en streeft de volgende doelen na:

    • Het bevorderen van vertrouwen en veiligheid in de klas.
    • Het versterken van de sociale vaardigheden bij leerlingen.
    • Beheersing van verschillende oplossingsstrategieën bij pesten en andere conflicten.
    • Bewustwording van de eigenheid bij leerlingen.
    • Leren om verantwoordelijkheid te nemen.
    • Het bevorderen van actief burgerschap en sociale integratie.

    De Kanjertraining is in feite dan ook meer dan alleen een methode, het vormt voor scholen de leidraad ompedagogisch beleid te maken. Kanjertraining helpt leerkrachten om anders te kijken naar het gedrag van kinderen. Gaat er dan nooit meer iets mis op Kanjerscholen, heerst er altijd rust en vrede? Nee,maar Kanjertraining kan wel helpen om problemen bespreekbaar te maken ente zoeken naar oplossingen die goed zijn voor alle partijen.

  • Hoe toetst de school de sociale veiligheid?

    De school monitort de sociale en fysieke veiligheid met een vragenlijst afgenomen door/via: Enquêtetool van Vensters.

    Toelichting van de school

    Zoweldoor leerkrachten alsdoor de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 wordt ieder jaar een vragenlijst ingevuld. Daarnaast gebruiken we in de groepen 1 en 2 de observatielijsten van KIJK en in de groepen 3 t/m 8 de observatielijsten van de Kanjer (Kanvas). De kinderen uit de groepen 6 t/m 8 hebben een eigen gedeelte waarin ze zichzelf beoordelen.

  • Wie is de anti-pestcoördinator of vertrouwenspersoon?

    Anti-pestcoördinator

    Mevr. Mariska Kuijs

    Stuur een e-mail

    Vertrouwenspersoon

    Mevr. Margot Steenhoek

    Stuur een e-mail

Basisschool Koning Willem-Alexander (Culemborg) | Scholen op de kaart (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6405

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.